Tjäna pengar på spel

Att få en bättre ekonomi genom att delta i olika spel om pengar är mycket svårt. Så svårt att i princip ingen klarar av det. Det är däremot väldigt enkelt att komma på ekonomiskt obestånd genom att spela för mycket. Det finns personer som lever på att spela till exempel poker. Poker är ett spel som till en del beror på skicklighet. Dessa personer tillhör de som är bäst i världen på sin sport. Om inte du tillhör världseliten så kommer du att förlora mer än du vinner.

Om du tycker om att spela så se spelande som ett sätt att få spänning i tillvaron, inte att bli rik på. Anpassa dina insatser därefter. Chansen att vinna är ofta mikroskopisk och påverkas knappt av om du ökar din insats. (Nästan nollprocents chans att vinna är fortfarande nästan nollprocents chans att vinna även, om du dubblera chansen genom att dubbla insatsen. Det enda som händer med en dubblad insats är att du förlorar mer).

Exempel:

Har man ont om pengar så ska man till varje pris undvika att spela om pengar Du spelar på 1000 lottorader varje dag under resten av ditt liv. Du är idag 25 år och lever till du blir åttio år. Hur står är chansen att vinna högsta vinsten en gång under ditt liv?

Antalet chanser är 1000*365*(80-25) =
20 075 000 st (Antalrader du köper under återstoden av ditt liv)

Chansen att lyckas välja ut 7 nummer av 35 stycken är en på 35*34*33*32*31*30*29 = 33 891 580 800

20 075 000/33 891 580 800 = 0,0592 % chans att vinna högsta vinsten.

I verkligheten är chansen ännu mindre eftersom varje dragning är oberoende av de tidigare dragningarna. Om du spelade på alla raderna i samma dragning så skulle chansen Vara ca 0,06% att vinna högsta vinsten.

Chansen att vinna är mycket låg oberoende av vilket spel du väljer att spela. Vän av ordning brukar kontra med att det vinner någon person varje vecka. Detta beror endast på att man säljer sådana enorma mängder lottorader varje vecka och har inget att göra med dina chanser att vinna.

Akuta ekonomiska problem

Låna pengar

Bidrag

Äta smart

Övrigt